خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام

کود دامی و پوساندن ان

👩🏻‍🌾کود دامی و پوساندن ان :

💥کود دامی نوعی کود است که از فضولات حیوانات اهلی مختلف به دست می اید.
کود دامی در زراعت جهت اصلاح بافت و ساختار و همچنین تغذیه گیاهان به کار می شود

💥کود مورد استفاده باید عاری از بذور علف هرز و افات باشد به همین منظور ان را می پوسانند.

👩🏻‍🌾نشانه های کود دامی پوسیده:

۱️⃣بوی تند فضولات را نمی دهد

۲️⃣نرم است

۳️⃣ گرمای خاصی دارد

۴️⃣رنگ روشن تر دارد، اصولا هرچه کود پوسیده تر باشد رنگ ان روشن تر است

💥مراحل تهیه کود دامی مناسب:

۱️⃣مخلوطی از کود دامی را خوب به هم میزنند به صورتی که کاملا مخلوط شوند

۲️⃣برای ۱۰ تن ( منظور وزن کود با رطوبت) حدود ۱ تن کاه و کلش گندم ، ۱ یا ۱/۵ تن کاه و کلش جو و ۲ کیسه اوره اضافه کنید، اگر کاهو کلش استفاده نکردید ۱ کیسه اوره کفایت می کند.

۳️⃣برای ۱۰ تن حدود ۲۵۰ گرم گوگرد خالص در نظر بگیرید

۴️⃣بعد از اینکه کاملا مخلوط شد دپو شوند و بعد از دو هفته به صورت لجن در بیاید.

۵️⃣دمای دپو ها را در نظر بگیرید ، هر موقع دمای هسته به ۶۰ الی ۷۰ درجه رسید، با هوا دهی و زیر و رو کردن کود ها خنک شوند.

۶️⃣تا حدود ۲ ماه باید کنترل دما انجام شود
بعد از ۳ ماه،
۷️⃣مقداری از کود را به ازمایشگاه برده و الباقی کمبود ها جبران می شود

۸️⃣بعد ۴ ماه شما یک کود طبیعی و اورگانیک دارید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.